DESPRE NOI

DESPRE NOI

PROFILUL COMPANIEI

SC QUICK PHARMA SRL este o companie farmaceutica autorizata din 2017 pentru distributia angro a medicamentelor, cu sediul central in Bucuresti / Romania si depozitul principal in Chitila, o localitate invecinata cu Bucuresti, dar avem posibilitatea depozitarii si in depozitele secundare din Cluj, Iasi si Timișoara.
Principiul pe care ne bazăm în activitatea noastră este dezvoltarea de parteneriate personalizate cu clienţii noştri. Ne adaptăm nevoilor partenerilor noştri, flexibilitatea este unul dintre beneficiile colaborării cu QUICK PHARMA.

ACTIVITATE QUICK PHARMA

Principala activitate a QUICK PHARMA este de promovare si distributie produse farmaceutice, dispozitive medicale si suplimente alimentare.
QUICK PHARMA oferă servicii complete de promovare produse, distributie si logistică, asigurând recepția, depozitarea, manipularea, inventarierea, pregătirea produselor farmaceutice pentru expediere și livrare, toate în deplină conformitate cu liniile directoare ale Good Pharmaceutical Distribution Practice (GDP).

MISIUNEA QUICK PHARMA

Promovarea și lansarea conceptelor de afaceri farmaceutice inovatoare; furnizarea de servicii de stocare, promovare și distribuție a produselor de înaltă calitate adaptate nevoilor clienților, conforme cu standardele internaționale de etică și profesionalism;

AUTORIZATII SI CERTIFICATE

Activitatea de distributie angro de medicamente  este autorizată de către Ministerul Sănătăţii (Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale – ANMDM), conform regulilor BPD/ GDP:

Scroll Up