DEPOZITARE

DEPOZITARE

Activitatea din cadrul depozitului este acreditată de către Ministerul Sănătăţii (Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale – ANMDM), conform regulilor GDP.

Spatiile de depozitare au o capacitate de peste 1000 paleti, iar instalațiile de depozitare sunt echipate cu sisteme de monitorizare și înregistrare a umidității și temperaturii, permițând depozitarea în două intervale de temperatură (2-8 și 15-25 grade Celsius), astfel încât fiecare produs să poată fi depozitat în conformitate cu cerințele producătorului său.

Depozitele sunt dotate cu camere frigorifice care permit depozitarea produselor care necesită temperaturi între 2 și 8 C. Depozitele beneficiază de sisteme de supraveghere video și de înregistrare, care împreună cu sistemul de alarmă asigură siguranța și securitatea tuturor spațiilor.

De asemenea, oferim spaţii speciale (VENENA, SEPARANDA), cu acces limitat al personalului, pentru medicamente ce au un regim special de manipulare şi depozitare: stupefiante şi psihotrope.

Principala noastră preocupare o reprezintă menţinerea calităţii şi securităţii produselor depozitate. Echipa ce manipulează produsele este formată din profesionişti, instruiţi periodic, iar sistemul de lucru este unul procedural şi strict controlat.

De asemenea, instalațiile de depozitare dispun de doua generatoare de rezervă pentru situații de urgență care intră în funcţiune automat, la 1 secunda de la întreruperea alimentării cu electricitate de la reţeaua locală.

Scroll Up